Richworks Academy beri Inspirasi kepada Masyarakat

Richworks Academy beri Inspirasi kepada Masyarakat

Richworks Academy beri Inspirasi kepada Masyarakat

Diasaskan oleh Dr Azizan Osman, Richworks telah berkembang menjadi sebuah organisasi penganjuran seminar terulung di Malaysia dalam masa 6 tahun. Mulai 2008, Richworks secara khususnya, menyediakan program-program berbentuk pendidikan dalam bidang pembangunan kemuncak prestasi diri serta pembangunan diri.

Azizan merupakan penulis buku terlaris Magnet Kekayaan & Kejayaan, Kuasai Pemasaran Rahsia Menarik Pelanggan, 21 Formula Hidup Luar Biasa, Kenapa Saya Mahu Anda Berjaya dan bekerjasama menulis buku Beat The Curve dengan perunding motivasi bertaraf dunia, Brian Tracy yang dilancarkan di Amerika Syarikat pada Januari 2016.

Dao

Pengalaman luas beliau di dalam perniagaan, pemasaran, pengiklanan serta keusahawanan bukan sekadar terbukti berjaya membangunkan organisasi beliau sahaja, malah pengalaman itu dijadikan ilmu untuk dikongsikan bersama orang ramai di dalam bidang kejurulatihan dan pembangunan usahawan di Malaysia sejak 2008.

Dr Azizan Osman

Richworks adalah syarikat dan individu yang bertanggungjawab sesama sendiri, kepada pelanggan, kepada persekitaran dan kepada dunia secara amnya. Bekerja di Richworks memberikan ganjaran dan ganjaran tersebut boleh dirasakan oleh semua pelanggannya. Di Richworks, mereka sangat berupaya melakukan apa jua tugasan. Setiap kekurangan akan diakui, dan akan sentiasa mencari jawapan atau penyelesaian ke atas setiap kekurangan.

Richworks Academy mempersembahkan portfolio program latihan, produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi yang mampu memberi inspirasi kepada semua, bagi menjalani kehidupan yang maksima. Bagi anda yang ingin pelajari sesuatu ilmu yang In sha Allah dapat membantu anda mencipta kejayaan di tahun 2016, sila layari www.azizanosman.com/imkkpromo.

Ketahui apa sebenarnya ilmu yang dipelajari di Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) atau hubungi talian di bawah untuk bantuan:

1-300-88-2424 (Waktu Pejabat)
0192442244
0192442400
0132442244
60355191260

SBB