Magis Aura Mawar Wangian Harum Semerbak

Bunga mawar.

Tak keterlaluan jika ia dikatakan king of flower.

Serum Mawar Zeeta, pasti ramai wanita kenal dengan produk jenama Zeeta ini. Sudah mencecah usia empat tahun, ternyata serum mawar kekal menjadi killer produk syarikat Richnine Resources. Tahun demi tahun, meski sudah menghasilkan tujuh produk kesemuanya, Magis Aura Serum Mawar Zeeta menempa jualan tertinggi.

Sebanyak 50,000 sehingga 80,000 botol serum terjual dalam tempoh sebulan dan kini pasarannya melebarkan sayap sehingga ke Singapura dan Brunei. Bunga mawar memiliki kandungan sitral, sitronelol, geraniol,linalo, nero, eugenol, feniletil, alkohol, farnesol, nonilaldehida. Kandungan tersebut berfungsi sebagai penetralisir racun, menghaluskan kulit, melancarkan sirkulasi darah, dan lain sebagainya.

Perjalanan aura sangat menarik untuk dipelajari. Ramai tahu mereka ada aura tetapi tidak tahu bagaimana nak recharge aura mereka. Malah aura juga boleh dipindahkan, dipinjamkan dan ditingkatkan.

“Ada aura dari mawar yang boleh kita pinjam dan sebarkan untuk kebaikan diri. Selain rupa bentuk dan warnanya yang cantik menawan, aroma segar dan keharumannya juga mampu menaikkan perasaan tenang.”

Magis Aura Mawar merupakan produk kecantikan berasaskan bunga mawar yang memiliki pelbagai khasiat untuk perawatan kulit, baik tubuh mahupun wajah.

Nantikan kehadiran Team Zeeta selaku salah satu penaja di Sepetang Bersama Blogger 2016 pada 16 April 2016 di Dewan Campbel Complex, Kuala Lumpur.

Boleh ikuti perkembangan Zeeta Magis Aura Mawar di:

https://www.instagram.com/ztzeeta

https://www.facebook.com/zeaty.butik

SBB