Jopana terajui inspirasi Pemandu

Apabila datang kepada komoditi permotoran berkualiti tinggi, Jopana.my Riders Inspiration adalah tempat untuk menjadi pilihan ramai.

Malah, syarikat Jopana adalah pakar dalam menawarkan pelbagai jenis barangan cenderahati sukan permotoran termasuk t-shirt, kasut, hoodies, baju, dan boleh dipakai lain yang terdiri daripada keperluan sukan bermotor.

Dimiliki dan dikendalikan oleh Jopana Resources, Jopana.my telah ditubuhkan sejak tahun 2008 yang diuruskan oleh Encik Anuar Hassan. Jopana.my juga adalah menjadi pengedar sah untuk M7 Japan. Malah, Jopana.my bermula di kedai-kedai yang berpangkalan di Pandan, Johor Bahru serta Simpang Renggam, Johor sejak 2014.

Jopana.my menetapkan untuk penghasilan jenama sendiri, merchandise, produk dan banyak lagi dengan bahan-bahan berkualiti tinggi dan pembungkusan yang inovatif pada tahun 2016. Syarikat Jopana adalah sumber yang dipercayai dalam bidang pakaian sukan permotoran dan menerima pesanan peribadi untuk reka bentuk peribadi anda. Jika anda memerlukan apa-apa berkaitan dengan pakaian sukan bermotor, sila hubungi untuk sebut harga percuma!

Syarikat Jopana mengutamakan produk yang boleh dipercayai dan berpatutan supaya pelanggan mendapat tahap kepuasan yang lebih tinggi untuk semua barang-barang yang ditawarkan.

Dengan Jopana, anda akan mendapat kualiti sukan permotoran tetapi mampu dimiliki semasa anda menikmati membeli-belah dalam talian yang mudah dari laman web.

Email : [email protected]
Tel : +607 555 9756
Mobile : +6012 758 2000

Jopana.my
Jopana Resources (JM0546671-D)

Lot AC02, Auto Center Pandan City,
Jalan Pandan Ria 1,
81100, Johor Bahru, Johor,
Malaysia.

Twitter : https://twitter.com/jopanadotmy
Instagram : http://instagram.com/jopana.my/
LINE ID : jopanadotmy
WeChat ID : jopanadotmy
WhatsApp No : +60196103297

SBB