Ephyra Jadi Buruan Serlahkan Kejelitaan

Ephyra.

Sebuah jenama yang tidak asing lagi. Oceanlife Marketing Sdn Bhd dilahirkan oleh dua usahawan perniagaan yang berkongsi minat yang sama dalam kecantikan dan kesihatan dari latar belakang yang berbeza dalam kerjaya. Ephyra memfokuskan kecantikan yang telah dibuktikan oleh sejarah melalui bahan-bahan yang diperolehi secara semula jadi yang menyerlahkan keindahan alam semula jadi.

Diformulasikan dari 100% bahan semula jadi tanpa bahan kimia terlarang yang memudaratkan. Ia selamat dan amat sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki dan wanita pada semua peringkat umur.

Berbanding dengan beberapa tahun dahulu, Oceanlife Marketing bermula dengan satu produk sahaja. Tetapi setelah berkembang dan penerimaan jenama Ephyra ini semakin meluas, terdapat produk-produk baru seperti Inteemor, M2flex, Ephyra Skinbar, Ephyra Skin Nano dan yang terbaru adalah Ephyra Skin Snow.

Oceanlife Marketing Sdn Bhd juga telah memenangi anugerah Asia PacificSuper Health Brand Year 2015 – 2017 yang kini membuktikan bahawa jenama Ephyra kini berdiri kukuh bersama jenama-jenama lain di pasaran Asia. Dengan tagline “Cantik-Sihat-Bertenaga” ini, Ephyra semakin menjadi bualan di kalangan mereka yang inginkan kecantikan dan kesihatan.

Kepada yang inginkan kecantikan dengan produk ephyra ini, jangan lepaskan peluang dengan promosi-promosi yang sedang berlangsung dari

Oceanlife Marketing Sdn Bhd telah membuktikan jenama ephyra :

  • Berkualiti tinggi dan selamat
  • Tulen dan tiada tiruan
  • Setanding produk kesihatan dan kecantikan antarabangsa
  • Dipercayai ramai dan teruji berkesan secara klinikal
  • Secara semulajadi, tiada bahan kimia dan tiada ujian ke atas haiwan.

Sila dapatkan EPHYRA :

1) melalui Headquarter
2) wakil – wakil penjual ephyra yang sah
3) atau beli online

Oceanlife Marketing Sdn Bhd
73A-3, 3rd Floor, Block J, Plantinum Walk,
No 2 Jalan Langkawi, Danau Kota Setapak
53300 Kuala Lumpur
+60341417889 , +60193999238
[email protected]

SBB