Blog

300 Domain .my percuma daripada Mynic Berhad

15 March 2014 

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

seperti ramai sudah maklum, pihak Mynic Berhad merupakan salah seorang daripada penaja bersama majlis Sepetang Bersama Blogger 2014. Disebabkan sambutan yang hebat daripada rakan-rakan blogger, pihak Mynic Berhad telah bersetuju untuk memberikan 300 domain (.my) percuma kepada rakan-rakan semua.

mynic-logo

Domain ini akan didaftarkan untuk tempoh dua (2) tahun. Setiap peserta dibenarkan untuk mendaftar satu (1) domain dot my (.my). Pendaftaran akan dibuat oleh pihak Mynic dalam tempoh 14 hari bekerja disebabkan pendaftaran domain ini akan dilakukan secara pukal.

Adalah dinasihatkan anda tidak berkongsi domain yang ingin didaftarkan kepada pihak yang lain untuk mengelakkan mereka mendaftarkan domain tersebut terlebih dahulu dan mengakibatkan anda terlepas peluang untuk menggunakan domain tersebut.

Hanya domain (.my) yang akan diberikan secara percuma, domain seperti .com.my atau .org.my tidak sah untuk pendaftaran kali ini.

Sekiranya anda berminat untuk mendaftar domain percuma ini, boleh pergi ke halaman Daftar Domain Mynic dan isi borang tersebut sekarang. Semua info adalah sulit, kami tidak akan menggunakan info yang diberikan untuk tujuan lain.

Segi Seri Catering

7 March 2014 

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

alhamdulillah tinggal lebih kurang 22 jam menjelang majlis Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014. Pihak penganjur sedang bertungkus-lumus membuat persiapan akhir majlis tersebut, sama-sama kita doakan semuanya akan berjalan lancar.

Pihak penganjur ingin mengucapkan terima kasih kepada satu lagi penaja kami iaitu Segi Seri Sdn Bhd. Sebuah syarikat ternama yang menawarkan perkhidmatan katering dan jamuan untuk pelbagai jenis acara. Segi Seri Catering yang dimiliki oleh Tuan Haji Azhar telah menguruskan pelbagai majlis selebriti seperti perkahwinan Rozita Che Wan dan ramai lagi celebriti yang lain.

segi seri event

Pihak Segi Seri juga ada menyediakan Buffet Ramadan. Sekiranya anda semua ingin mencari kelainan semasa bulan Ramadan nanti, bolehlah ke Segi Seri untuk menikmati pelbagai hidangan lazat yang disediakan oleh pihak mereka.

Terima kasih sekali lagi diucapkan atas penajaan oleh pihak Segi Seri Sdn Bhd. Semoga perniagaan mereka akan lebih maju selepas ini. Jangan lupa untuk melayari laman rasmi mereka di SegiSeri.com

SBB