Amna Home Pilihan Homestay di Luar Negara

Amna Home Pilihan Homestay di Luar Negara

Adakah anda sedang mencari tempat menginap yang berpatutan untuk tinggal?

Jika ke luar negara contohnya, sudah pasti ramai yang ingin menginap di hotel yang mungkin tinggi harganya. Apakah ada pilihan lain selain hotel?

AmnaHome.com menyediakan hampir 40 buah homestay yang terletak di London, Tokyo, Kuala Lumpur, Melbourne, Auckland, Amstredam dan Perth. Pelbagai perkara yang menarik mengenai Homestay daripada Amna Home ini untuk semua yang menginap di sana.

Amna Home Promo

Apa yang lebih menarik, Amna Home menawarkan harga yang mampu milik mengikut kadar setempat dan yang paling penting, ia adalah berdekatan dengan lokasi-lokasi menarik di bandar-bandar. Contohnya di 152 Hobson Street, Auckland yang menawarkan keselesaan ketika menginap seperti orang tempatan di sana. Mereka memberikan suatu pilihan yang membuatkan lebih ramai orang yang selesa memilih Homestay Amna Home ini.

Aucklan Amna Home
Homestay Auckland

Amna Home merupakan salah satu penaja bersama untuk program Sepetang Bersama Blogger 2016 (SBB2016) yang akan berlangsung pada 16.4.16 di Dewan Campbell Complex, Kuala Lumpur. Pasti ada sesuatu yang menarik untuk dikhabarkan kepada semua rakan blogger, aktivis sosial media dan usahawan online yang hadir.

Untuk maklumat lanjut dan tempahan, boleh terus ke:

Laman web: http://amnahome.com
Facebook : https://www.facebook.com/holidayhouseamna
Instagram : https://www.instagram.com/amnahome
Phone : +44 7990285334
Whatsapp : +61402966473
Email : [email protected]

Amna Home, Beyond Homestay…

SBB